Vores team

Jesper Hatt

Jesper har været praktiserende tandlæge i mere end 15 år. Heraf 11 år som selvstændig tandlæge. 

Helle Hatt praktiserede som tandlæge i 8 år inden hun valgte at søge job i dental industrien, hvor hun i flere år har rådgivet tandlæger i hele europa. 

Helle Hatt

Helle praktiserede som tandlæge i 8 år inden hun valgte at søge job i dental industrien, hvor hun i flere år har rådgivet tandlæger i hele europa. 

Vores vision

I alle de år vi har praktiseret og rådgivet andre kolleger, er der én fællesnævner, der er gået igen. Det danske systems urimelige behandling af borgere med behov for tandbehandling. 

Alle tandlæger i Danmark har oplevet patienter fravælge behandling og helt basal tandpleje pga. økonomien. 

I årevis har danske regioner beskåret det økonomiske tilskud til tandplejen. Senest med krav om at ændre på borgernes indkalde intervaller ud fra et ønske om at spare penge i det offentlige.

Problemet er, at der ikke forligger undersøgelser, der understøtter denne tankegang fra et sundheds perspektiv. Som vi ser det, er den danske stat  ved at udføre ét stort eksperiment med hele den danske befolkning. 

 

Det er veldokumenteret, at danske tandlæger gennem de sidste 50 år har været med til at udvikle en af verdens bedste forbyggende indsatser mod tandsygdomme. Vi frygter denne indsats, på kort tid, kan ødelægges af regionernes trang til at spare penge. 

For at imødekomme kravet om besparelser fra det offentlige og ønsket om en mere overskuelig økonomi for patienterne, har vi udviklet denne platform. Vi formidler abonnementer mellem patienter og tandklinikker i Danmark. Til glæde for klinikker og patienter, der ønsker sunde tænder hele livet.  

Det er vores håb, at vi kan være med til at sikre danskene en bedre sundhed og mere overskuelig økonomi i forbindelse med tandlægebesøg i Danmark.